Uw gebruikte tas is van grote waarde

Uw gebruikte tas is van grote waarde

Zonta Mergelland organiseert voor het goede doel een handtasseninzameling en in december een handtassenverkoop.

  • Wij zijn op zoek naar leuke, gebruikte nog verkoopbare hand- en schoudertassen.
  • Ken je een lid van Zonta Mergelland? Geef je tas(sen) dan mee of stuur een e-mail naar [email protected]

Wat doet Expertisebureau Helse Liefde?

Zij bieden advies en eerste ondersteuning aan de slachtoffers, ouders, verzorgers en professionals die met loverboyproblemen (link naar button Loverboys) en de gevolgen daarvan te maken hebben. Loverboys zijn jonge mannen die meiden en jonge vrouwen emotioneel afhankelijk maken en vervolgens uitbuiten via de prostitutie of op andere manieren.

De opbrengst van de tassenverkoop komt volledig ten goede aan Expertisebureau Helse Liefde voor o.a. het Noodfonds. Hierop wordt een beroep gedaan voor (ad hoc) activiteiten waarvoor via de reguliere kanalen geen budget beschikbaar is. Denk aan juridische bijstand, zorgen voor (tijdelijk) onderdak, nazorg aan slachtoffers en gezinnen die tussen ‘wal en schip’ belanden of advisering bij complexe problemen. Het Expertisebureau richt zich ook op preventie via (basis)scholen, oudergroepen, professionals enzovoort.

www.helseliefde.nl

Ondersteun samen met ons Expertisebureau Helse Liefde en zo de slachtoffers van loverboypraktijken.