Filmmiddag voor ‘Helse Liefde’

Zonta Club Mergelland organiseert samen met Foroxity een filmmiddag waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan expertisebureau ‘Helse Liefde’ in Geleen dat zich inzet voor de slachtoffers van loverboys.

Zondag 29 september 2019 film ’The Kindergarten teacher’

Van 14.00 – 18.00 uur in Foroxity Sittard

Prijs: € 25,00

Kijk voor meer informatie op onderstaande link van de website van Foroxity https://foroxity.nl/Browsing/Movies/Details/h-HO00001915

***Tickets kunt u bestellen door op deze pagina links onderaan het tijdstip 14.00 uur aan te klikken. 

Wij ontvangen u tijdens deze filmmiddag met koffie/thee en iets lekkers vanaf 14.00 uur. 

De film start om 14.30 uur (zonder pauze en met vrije plaatskeuze).

Na afloop van de film genieten wij samen van een drankje en hapje in een besloten ruimte. 

Goede doel
Zonta Mergelland steunt het internationale doel: ‘Zonta Says NO to Violence Against Women’ en maakt dit concreet door zich in te zetten voorLoverboyproblematiek (link maken naar button Loverboys). Wij proberen de bewustwording te vergroten door het onderwerp onder de aandacht te brengen bij o.a. potentiële slachtoffers, ouders, scholen, verenigingen, politiek en overheden. De opbrengst van diverse fundraisingacties, zoals deze filmvoorstelling, komt volledig ten goede aan expertisebureau ‘Helse Liefde’  o.a. voor het Noodfonds. www.helseliefde.nl

Wat is Zonta?
Zonta Club Mergelland maakt deel uit van Zonta International (31.000 leden) en is een van de 21 clubs in Nederland. Samen met de Verenigde Naties en andere organisaties wereldwijd voeren we campagnes voor bewustwording en beleidsbeïnvloeding met betrekking tot vrouwenzaken. Door fundraising ondersteunen we projecten in de regio en in de rest van de wereld. In alles wat wij doen helpen wij vrouwen in achterstandspositie. www.zontamergelland.nl

Graag tot ziens op 29 september!

Fundraisingcommissie
Zonta Mergelland