Areadag zorgde voor volop inspiratie

 

Zonta Mergelland kijkt terug op een interessante Areadag, georganiseerd door Zonta aan Zee op 1 april 2017 in de OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons) in Den Haag.

De negen leden: Beppy, Else, Karin, Antoinette, Wytske, Odile, Cecile, Monique en Marlène, genoten samen met ongeveer 150 andere Zontians van interessante lezingen, inspirerende workshops, leuke gesprekken met Zontaleden van andere clubs en dat alles onder het genot van een voortreffelijke catering. Zonta aan Zee bedankt voor deze inspirerende Areadag!

Op vrijdag 31 maart reisden enige Zontaleden al naar Den Haag en bezochten in het Gemeentemuseum de tentoonstelling ‘100 jaar Mondriaan en de Stijl’. Een wandeling langs de boulevard naar de haven in Scheveningen en een gezellig samenzijn maakten deze dag tot een leuke warming up voor de Areadag.

Voor een impressie van de Areadag kijk op www.zontanederland