Voordracht Jane M. Klausman Woman in Business Scholarship

Mevrouw Claudia Demas is door Zonta Mergelland voorgedragen als kandidate voor de jaarlijkse uit te reiken Jane Klausman Award.

Claudia Demas is 21 jaar en woont in Maastricht. Zij volgt de opleiding People and Business Management aan de Zuyd Hogeschool. Zij is actief als burgerraadslid D66 voor de gemeente Maastricht. Ze doet vrijwilligerswerk, reist veel en heeft diverse bijbanen gehad. Haar doelstelling is om een succesvolle zakenvrouw te worden in de top van het bedrijfsleven.
Als voorgedragen kandidate ontvangt Claudia van onze club een bedrag van € 100,-. Als zij als kandidate voor Limburg wordt gekozen ontvangt zij het bedrag van US$ 1000,- en als zij uiteindelijk als de internationale kandidate wordt gekozen, ontvangt zij een bedrag van US$ 7.000.
In oktober 2016 is de winnaar van deze award bekend gemaakt. Helaas was dat niet Claudia Demas.

Het Zontalid Helen Cremers heeft de symbolisch cheque persoonlijk aan Claudia Demas uitgereikt. Claudia was blij met deze aanmoediging en hoopt op positief vervolg.