LaDress Boutique bij Zonta Mergelland

Tientallen vrouwen kochten op dinsdag 17 mei 2016 leuke jurken voor het goede doel bij Hotel Winselerhof – Pirandello in Landgraaf. 15 procent van de opbrengst doneerde LaDress Boutique voor ons fundraisingsproject Tereo.

LaDress Boutique is een rondreizend pop-up event waar klanten LaDress  jurken kunnen shoppen en de collectie persoonlijk kunnen ervaren. Een klein gedeelte van de collectie is te koop bij de Bijenkorf, verder is het merk alleen online en via boutiques als deze te koop. Velen namen vriendinnen mee en samen werden jurken gepast onder het genot van een hapje en drankje.

Wat was het goede doel?

Tereo is een project voor verwaarloosde kinderen in Zuid Afrika. In the
Tereo Mission school wordt onderwijs geboden aan kinderen, die om één of andere reden niet naar een normale school kunnen. Het gaat in veel gevallen om kinderen met slechte levensomstandigheden. De school vormt een vangnet voor deze kinderen en biedt onderwijs, begeleiding en opvang. Zonta Mergelland steunt het project via de ‘Stichting Vrienden van Tereo uit Berg en Terblijt.