Geslaagde tassenverkoop op Kerstmarkt Rolduc

Geslaagde tassenverkoop op Kerstmarkt Rolduc

Honderden prachtige tassen hebben wij verkocht tijdens de sfeervolle Kerstmarkt in Rolduc. Gedurende vier dagen hebben leden enthousiast de stand bemand. En niet alleen tassen aan de vrouw gebracht maar ook informatie verstrekt over het goede doel: de slachtoffers van loverboys en expertisecentrum ‘Helse Liefde’. Zij bieden advies en eerste ondersteuning aan loverboyslachtoffers en aan ouders/verzorgers en professionals die hiermee te maken hebben. De volledige opbrengst van deze tassenverkoop komt ten goede aan ‘Helse Liefde’. 

Veel leden van Zonta Mergelland vonden het standwerk leuk om samen te doen en op deze wijze een steentje bij te dragen aan de bewustwording van loverboyproblematiek en aan de Zontagedachte ‘Verbetering van de positie van vrouwen’.