Gezellige Filmmiddag voor het goede doel

De filmvoorstelling voor Zontaleden en hun gasten op zondagmiddag 29 september in Foroxity Sittard was gezellig en de film ‘The Kindergarten teacher’ bijzonder. De onvervulde ambities van de lerares werden geprojecteerd op de jonge Jimmy die zijn rol prachtig vertolkte. “Het was een film die bleef hangen”, was de reactie van velen. Na afloop werd onder het genot van een glaasje en hapje nagepraat in een gezellige ambiance. 

Goede doel ‘Helse Liefde’

De opbrengst van diverse fundraisingacties van Zonta Mergelland de komende tijd, ook die van de filmmiddag, komen volledig ten goede aan expertisebureau ‘Helse Liefde’ dat zich inzet voor de slachtoffers van loverboys. Link naar www.helseliefde.nlen dossier loverboys.

Dit werd vóór de film ook toegelicht door Tonka, lid van de fundraisingcommissie Zonta Mergelland. Zij dankte de gasten voor hun komst en de bijdrage voor het goede doel.